Entertainment

Coronaproof op zoek naar de sleutel tot succes

De komende weken zijn de binnensteden van Gelderland het toneel van een interactief spel en iedereen kan meespelen. “Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse foto-aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Apeldoorn, Zutphen, Harderwijk, Doetinchem, Arnhem, Nijmegen en Ede. Ontsleutel de opdrachten en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever”, aldus Raymond Pronk.

“Ontsleuteld is een razend spannend stadsspel dat op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn hier de sleutels tot succes. Houd je telefoon overigens goed bij de hand, want er kan zomaar contact met je worden opgenomen. Trrrrring, trrrrrrring, je bent gezien! Meld je aan samen met bijvoorbeeld je vrienden, familie of collega’s, maar alleen mag natuurlijk ook. Met wie durf jij deze uitdaging aan?”

Interactieve beleving

Ontsleuteld is niet zomaar een spel, maar echt een interactieve beleving, zegt Pronk: “Als deelnemer sta je continu in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrijgespeelde telefoonnummers, om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen. Wij hebben de afgelopen periode hard gewerkt om deze interactieve ervaring voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de groepsgrootte. Of je nu alleen, met de familie, vrienden, collega’s of het gehele bedrijf wilt deelnemen. Dit uitstapje is overigens geheel coronaproof in de uitvoering, terwijl iedereen zich tegelijkertijd in het spel met elkaar verbonden voelt! Kortom: het ideale uitje bij jou in de buurt!”

Via de website www.ontsleuteld.nl kan men eenvoudig een datum en speeltijd naar wens selecteren. Bekijk hieronder de promovideo.