Entertainment

Circus Snor komt met nieuwe show Entrée

DEVENTER – Deze zomer gaat Circus Snor op pad met de nieuwe voorstelling “Entrée!” een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Het circus verzorgt voorstellingen bij Meadow, Bolwerksweg 11 op 9 en 10 sept om 11.00 en 16.00 uur. Ook kunnen alle bezoekers voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Het totale programma duurt 2 uur.

Het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze vermaken op de Kinderkaravaan. Iedereen kan zijn of haar innerlijke kind even laten gaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jong en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen.

De show

Dit jaar heeft één van de artiesten een wel heel spannende act ingestudeerd, waar we natuurlijk nog niets van verklappen. In de show ‘Entrée’ kun je de meest knappe kunsten gaan zien, laat je je verrassen en wordt je aangemoedigd om ook zelf aan de slag te gaan. Bij Circus Snor zitten de voorstellingen vol humor en worden ze gebracht met een dikke knipoog. Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show.

Beroepskluns Berl

Zo kun je deze zomer Berl weer gaan zien. Een beroepskluns die ieder jaar het publiek weer weet te verrassen met de meest onhandige, maar spectaculaire stunts. Ook Larissa is weer van de partij. Deze circusjongste heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van circusleerling tot een ware artiest. Spelen met vuur en hangen in de trapeze zijn aan haar wel vertrouwd. Helemaal uit Amerika komt deze zomer Josephine. Een artieste dit net is afgestudeerd aan de circusschool. Ze doet o.a. een act in de lucht en in een Rhönrad.  Dan hebben we ook nog Antoine, net afgestudeerd aan de circusschool in Canada. Deze Fransman zal je versteld doen staan in de Chinese paal.

Uiteraard is circusdirecteur Jasper Riedeman weer in de piste te zien als spreekstalmeester en gaan er jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

Kaartverkoop

Kaartjes voor de voorstellingen koop je op de website van Circus Snor en kosten 14 Euro. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Win gratis circuskaarten!
Wil je graag met de familie een keer naar het circus? Er zijn 2 x 4 vrijkaarten beschikbaar voor de voorstelling van 9 september a.s. om 16.00 uur. Maak daarop kans door uiterlijk 4 september een mail naar redactie@stedendriehoek.nl te sturen ovv Circus Snor.