Entertainment

Amerikaanse blueslegende op Rockin’ all Over Den Nul indoor

DEN NUL – Op zaterdag 14 maart gaat om 20.00 uur de derde editie van Rockin’ all Over Den Nul indoor van start bij Eten en Drinken bij Ripperda. Een muzikaal evenement dat elk jaar garant staat voor een feest met goede muziek, goed eten en lekker drinken.

“De afgelopen edities in 2018 en 2019 waren een groot succes mede door de Tom Veltien Band, Stepping Stone 1978, Kingsdeal en de uit Ierland afkomstige Carl Wyatt & the Delta Voodoo Kings”, aldus de organisatie. “Wederom is voor deze derde indooreditie een grote internationale vis aan de haak geslagen: Archie Lee Hooker & the Coast to Coast Blues Band [usa/fra]. Blueszanger en songwriter Archie Lee Hooker is een volle neef van de legendarische bluesartiest John Lee Hooker en is vele jaren persoonlijk verzorger en bandlid geweest van deze legendarische boogieman. Archie Lee formeerde in 2011 zijn eigen formatie, Archie Lee Hooker And The Coast to Coast Blues Band en daarmee houdt hij het erfgoed van zijn oom in stand. Verwacht een waar bluesfeest van een enerverende band in een dampende zaal.”

De Twentse rock ’n blues band – en trotse winnaars van de Texel Blues Challenge 201- Bettie Bravo geeft deze avond het muzikale startschot van Rockin’ All Over Den Nul indoor. Frontvrouw Silke Wolthuis is met haar rauwe – op Janis Joplin gelijkende – stem de spil van de band. Met een uniek en energiek blues en rock repertoire is het kwartet dat symmetrisch samengesteld is uit twee dames en twee heren de perfecte opener deze avond.

Big Bo’s Chicken p**h Bingo
Al bijna 25 jaar lang is de Chicken Sh*t Bingo een zondagstraditie in Ginny’s Little Longhorn Saloon in Austin Texas USA. Tijdens Rockin’ all over Den Nul Indoor gaan Big Bo en Vera van Faassen dit fenomeen voor het eerst in Nederland voor hun rekening nemen onder de naam Big Bo’s Chicken P**H Bingo (19.00 uur). Het is heel simpel: je koopt een lot en als de kip op het vak met jouw nummer haar ontlasting deponeert, win je een fantastische prijs.

Big Bo speelt al jaren blues met hart en ziel. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, steel dobro, mondharmonica en bassdrum. Onder de titel Blues 4 Kids weten Big Bo en Vera een spannend en educatief kinderprogramma te presenteren op Nederlandse scholen en nu gaan ze een nieuw avontuur aan, op Rockin’ All Over Den Nul.

Burgers & beugels
“Leon Ripperda heeft samen met Grillmaster Robert Koerhuis en de plaatselijke ambachtelijke slager Paul van Essen & Zoons, een heerlijke 100% Maas, Rijn en IJsselvallei burger samengesteld. Vanaf 19.00 uur worden deze burgers voor u gegrild. En wat drinken we daarbij? Natuurlijk, bier uit de beugelfles!”

Tickets a 10 euro (voorverkoop) zijn verkrijgbaar via www.bijripperda.nl
Tickets aan de kassa: 12,50 euro.