Stedendriehoek

Dijkman & van Doorn notariaat-estate planning doet mee aan de Testamentcheckdag

Hoe lang is het geleden dat u uw testament hebt laten opmaken? En weet u zeker dat uw testament nog aansluit bij uw huidige situatie, uw huidige wensen en de actuele wet- en regelgeving? Op vrijdag 13 november 2020 kunt u dat gratis laten checken door Dijkman & van Doorn notariaat- estate planning. Het is één van de kantoren die meedoet aan de landelijke Testamentcheckdag van de EPN, de specialistenvereniging van erfrechtnotarissen.  

Is uw testament nog up-to-date?

Wellicht herkent u het: u bent jaren geleden getrouwd en hebt toen testamenten laten opmaken. Of misschien hebt u onlangs samen met uw partner een woning gekocht en hebt u toen meteen een testament op laten maken. Maar weet u precies wat er in uw testament staat? Weet u bijvoorbeeld wat er gebeurt met uw vermogen na uw overlijden? Weet u wie de voogdij en het bewind over uw kinderen krijgt? En wat gebeurt er met uw bedrijf?

Het leven verandert snel. Misschien hebt u in de tussentijd kinderen of kleinkinderen gekregen, bent u gescheiden en hertrouwd, hebt u een andere woning gekocht of is uw hobby uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Al deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat uw situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw testament. Daarnaast zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen. Het is belangrijk dat u juist op die momenten uw testament controleert. U wilt immers niet dat uw erfgenamen later voor vervelende verrassingen komen te staan. Investeer in de toekomst en zorg ervoor dat u ervan verzekerd bent dat uw testament bij u past.

U hoeft de deur niet uit!

Vanwege het coronavirus is dit jaar gekozen voor een online opzet. Het team van vier notarissen en kandidaat-notarissen staat voor u klaar om samen met u via WhatsAppMicrosoft Teams of Skype uw testamenten te controleren. Kunt u niet videobellen, dan kan de testamentcheck ook telefonisch.

Meer informatie? Kijk dan op dijkmanvandoorn.nl/check/, of meld u direct aan via info@dijkmanvandoorn.nl . Graag tot 13 november!