Stedendriehoek

Derde editie De Vischmarktsocietydag om niet te missen

APELDOORN – De organisatie is er klaar voor: de derde editie van het evenement De Vischmarkt wordt woensdag 6 september van 17.00 tot 22.00 uur nóg grootser dan de eerste twee uitgaven. Met nóg meer gastronomische en ook muzikale verrassingen.

Bij City Lounge Apeldoorn, Stationsstraat 297, wordt het vanaf 17.30 uur weer smikkelen en smullen. Het betreft een avondvullend programma met verse vis, hartige lekkernijen, wereldwijde wijnen, jenevers, gins, korenwijnen en live entertainment.

Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een societydag ‘om niet te missen’. Zowel binnen als buiten bij City Lounge Apeldoorn kunnen de (maximaal) 200 bezoekers genieten van heerlijke vis en méér. Het veelzijdige evenementenbureau Sfeer en Smaak Belevingsconcepten van eigenaar Dave Schiphorst ondersteunt het evenement, samen met Frank Boekema van Uitgeverij/Nieuwsblad Stedendriehoek en Care & Cooking (maaltijdverzorging en catering Apeldoorn) van eigenaar Jurjen Vernooij. Voor muzikaal entertainment van zeer hoog niveau draagt het combo 3Some Jazz onder leiding van Benjamin Kuipers zorg.

Als gastheren treden op de eigenaren van City Lounge Apeldoorn, Mark Reiman en Pieter Dutman: “Dit evenement is niet alleen erg leuk voor de huidige businessclubleden, meer dan honderd inmiddels, maar naar mijn mening ook een geweldige gelegenheid voor geïnteresseerde bedrijven om eens kennis met ons te maken. De perfecte binnenkomer, wat ons betreft, en we heten u dan ook een smakelijk welkom!”

Kaarten voor dit unieke jaarevent kosten 39,50 euro en zijn te bestellen via de website www.citylounge.nl/vischmarkt.html.