Coronanieuws

Versterk je weerstand, verbeter je kansen tegen het corona-virus

Je hoeft niet lijdzaam te zitten wachten of het corona-virus jou zal vellen. Of hoe dat dan zal verlopen. Je kunt zelf actief aan de slag gaan om je weerstand te versterken en jouw kansen te verbeteren. 

Je lichaam is gewend om infecties door bacteriën en virussen te bestrijden. Daar is je immuunsysteem voor. Hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe beter je lichaam voor jou zorgt. Als je dan toch met een besmetting te maken hebt, is de kans op een mild verloop een stuk groter. Er zijn veel terreinen waarop je actie kunt ondernemen om je weerstand te versterken. Op voor de hand liggende gebieden als voeding en beweging, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

In het e-book #Watkunjijdoen – 101 tips om je weerstand te versterken vind je praktische adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Nu je thuis zit, kun je die zorg voor jezelf zelfs gemakkelijker in je dagritme verweven.

Besmetting voorkomen
Natuurlijk probeer je allereerst om besmetting te voorkomen. De richtlijnen van het RIVM hiervoor zijn duidelijk. Probeer ook om je gezicht minder vaak aan te raken.

Je kunt zelf iets doen
Het corona-virus waart door ons land. Niemand weet nog hoe lang dit gaat duren en hoe Nederland uit de strijd zal komen. Daar kun je helaas niets aan veranderen. De verhalen over individuele gevallen zijn schrijnend en ook angstaanjagend. Je kunt je overweldigd en machteloos voelen. Maar neem actie en verbeter je kansen!

Speciale korting
Speciaal voor lezers van deze krant is het e-book #Watkunjijdoen – 101 tips om je weerstand te versterken met een fikse korting van meer dan 75% beschikbaar. Ontvang dit uitgebreide en praktische e-book nu voor slechts 4,95 in plaats van 19,95!

Ga naar: https://livingyourhappylife.nl/product/e-book-weerstand-verbeteren/

Gebruik de kortingscode STEDENDRIEHOEK