Stedendriehoek

Communicatieplatform bij verbouwingen

WijGaanVerbouwen.info is een nieuw platform om buren en andere belanghebbenden op de hoogte te brengen bij bouw en verbouwingen. Mensen met verbouwplannen kunnen zich aanmelden op deze website en krijgen een eigen pagina plus informerende brief voor de buren.

Op deze manier is het in één oogopslag duidelijk wanneer ze wat kunnen verwachten tijdens een verbouwing in de buurt. Begrip voor elkaar is waar alles om draait.
Op WijGaanVerbouwen.info kun je je aanmelden als er verbouwplannen in de steigers staan. De aanvrager krijgt dan een eigen pagina en een informerende brief voor de buren en andere belanghebbenden. Deze brief bevat een QR-code waarmee de buren op de pagina komen waarop de aanmelder de planning heeft gezet. Deze planning kan zelf eenvoudig up-to-date worden gehouden en er kan worden aangeven welk soort overlast wanneer te verwachten is. De buren weten hierdoor niet alleen wanneer ze wat kunnen verwachten maar ook hoe lang bepaalde overlast gaat duren. De buren worden zo betrokken bij de verbouwing. Zo kunnen zij hun eigen planning hierop aanpassen wat veel ergernissen kan voorkomen.