Stedendriehoek

Autosleutels en afstandsbedieningen voor vrijwel elk merk

In de werkplaats van Autosleutels Deventer aan de Danzigweg 13 kun je terecht voor vrijwel alle autosleutels, afstandsbedieningen en reparaties hieraan. Op 3 juli 2017 begon Autosleutels Deventer met het leveren van nieuwe autosleutels, afstandsbedieningen, smartkeys en keyless go-afstandsbedieningen via een mobiele dienst. Een paar maanden later, op 16 oktober 2017, vestigde Autosleutels Deventer zich in een fysiek pand en in oktober 2019 verhuisde Autosleutels Deventer naar de Danzigweg 13.

Eigenaar Jean Paul Belmer: “In drie jaar hebben we veel klanten mogen helpen aan een nieuwe (reserve)autosleutel, afstandsbediening of reparatie daarvan. Vaak zijn mensen verbaasd naar de mogelijkheden die er zijn, zoals het vervangen van drukknopjes op de afstandsbediening of sleutels die niet meer willen starten. Bij de dealer krijgen ze vaak ‘nee’ te horen als ze aankomen met een defecte sleutel of afstandsbediening. De dealer kan dan alleen een nieuwe sleutel aanbieden.”

De kracht van Autosleutels Deventer is de snelle levering (vaak uit voorraad en klaar terwijl u wacht). Ook liggen de prijzen voor nieuwe sleutels en afstandsbedieningen lager dan bij de dealer. Het aanbod bestaat uit een aantal types: originele sleutels (zoals geleverd bij de auto), After-market (‘lookalike’) en het eigen merk van Autosleutels Deventer, waarbij keuze is uit verschillende vormen. Alle sleutels en afstandsbedieningen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben standaard drie jaar garantie. Sinds januari kunt u bij Autosleutels Deventer ook terecht voor afstandsbedieningen van Mercedes®. Dit tegen gunstige prijzen en binnen 45 minuten klaar, dus terwijl u wacht!

Naast de autosleutels en afstandsbedieningen heeft Autosleutels Deventer ook diensten zoals het verhelpen van startblokkeringsproblemen, reparatie aan management-computers, radiocodes, reparaties van elektronische stuurslotproblemen (vooral van Mercedes®, BMW® en Renault®).

Bent u benieuwd naar voorbeelden van de werkzaamheden van Autosleutels Deventer? Bekijk dan de Facebookpagina https://facebook.com/AutosleutelsDeventer. Ook heeft Autosleutels Deventer een webshop geopend waar op afstand sleutels, afstandsbedieningen en behuizingen voor reparatie te bestellen is. U vindt deze op https://autosleutels.online.

Autosleutels Deventer is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Telefonisch en via WhatsApp te bereiken tijdens de openingstijden via 06-58849744.