Stedendriehoek

AGOVV versterkt verdediging met Sebastian van Laar

De 34-jarige Sebastian van Laar speelt vanaf aankomend seizoen bij AGOVV. De Zutphenaar kan zowel centraal achterin als op de linksbackpositie uit de voeten. Van Laar komt over van De Hoven en brengt de nodige ervaring met zich mee.

Van Laar begroet bij AGOVV veel oude bekenden. Zo speelde hij bij CSV Apeldoorn samen met Patrick Jansen, Jesse Hartgers en Jesse Perdon, die na de zomer ook op Berg en Bos te bewonderen zijn. Op het Orderbos kwam Van Laar tevens Steven van Es tegen.

Het afgelopen seizoen kwam Van Laar uit voor vierdeklasser De Hoven. Eerder was hij onder meer negen jaar speler van het eerste elftal van FC Zutphen. “Ik heb voor AGOVV gekozen, omdat ik graag nog wat wil laten zien. Ik kom hier veel bekende jongens tegen waarmee ik een goede klik heb. Ik heb de ambitie om een vaste basisspeler te worden en wil met deze club de weg naar boven vinden.”

AGOVV verwelkomde eerder Joey Bosz, Jesse Perdon, Luca Bouwmeester, Patrick Jansen, Jesse Hartgers, Maikel van der Wijk en Marlo de Groot voor volgend seizoen.

Foto: AGOVV