112

Twee lichamen gevonden in woning aan de Julianalaan in Hengelo (Gld)

Hengelo – In het gelderse dorpje Hengelo zijn maandagochtend twee lichamen aangetroffen in een woning aan de Julianalaan. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en identiteit.

De politie laat weten uit te gaan van een misdrijf. Het gaat vermoedelijk om een man en een vrouw, hun zoon zou zijn aangehouden als verdachte maar dit wil de politie nog niet bevestigen. Een buurman laat aan de Gelderlander weten eerst gegil te hebben gehoord en vervolgens veel politie.

Volgens mensen zou de zoon zich vanochtend gemeld hebben bij het ziekenhuis. Daar zou vervolgens een schermutseling hebben plaatsgevonden. Een woordvoerder van het ziekenhuis bevestigd dat maar kan niet verder in gaan op de vragen inverband de privacy. De man ligt met verwondingen in het ziekenhuis.

De politie heeft bij het ziekenhuis een rood- wit lint gespannen om een auto. Deze auto is inmiddels afgesleept voor verder sporenonderzoek. De politie laat weten niet te willen bevestigen dat het om de zoon gaat maar wel dat het gaat om een bewoner van de woning waar de twee lichamen werden aangetroffen.

De omgeving van de woning is ruim afgezet met linten. De politie zal nog de gehele dag bezig zijn met onderzoek.