112

Gevonden lichaam is van vermiste vrouw (18) uit Epe

Nijbroek – Het lichaam dat zondagmiddag werd aangetroffen in het water langs de Middendijk bij Nijbroek is het lichaam van de vermiste vrouw (18) uit Epe. 

Het lichaam werd gevonden door voorbijgangers die naar de vermiste vrouw aan het zoeken waren. De politie zette direct de omgeving groots af en startte een onderzoek in. De politie kwam rond middernact met het bericht naar buiten dat het gevonden lichaam van de vermiste vrouw was.

De vermiste jonge vrouw, van 18 jaar, kwam na een feestje in Oene niet thuis. Omdat dit niks voor de vrouw was maakte de politie en familie en vrienden zich direct grote zorgen. Na meerdere zoekacties werd het lichaam van de vrouw dus zondagmiddag aangetroffen in het water, langs de Middendijk, een rustig weggetje tussen weilanden. Uit het onderzoek van de politie is gebleken dat de vrouw door een noodlottig ongeval om het leven moet zijn gekomen. Het onderzoek van de politie is hiermee dus ook afgerond.

Iedereen in de omgeving is erg aangeslagen door dit bericht en leeft erg mee met de familie en vrienden van het slachtoffer.