Zorg

Wereldkankerdag event voor patiënten in Deventer Ziekenhuis

Op zaterdag 3 februari 2024 13.00-17.30 uur (In het kader van Wereldkankerdag op 4 februari) organiseert het Deventer Ziekenhuis een event voor Wereldkankerdag. Het wordt een inspirerende middag voor patiënten en hun naasten. Een middag gevuld met o.a. workshops, entertainment, sprekers en een informatiemarkt. Natuurlijk is er ook wat lekkers aanwezig!

Workshops
De workshops die we aanbieden zijn gericht op voeding, beweging, ontspanning, informatie en muziek. Op https://www.dz.nl/wereldkankerdag kun je meer lezen over de verschillende workshops. Je kunt je per persoon (dus ook je naaste) aanmelden voor max. 2 verschillende workshops (in verschillende rondes).

Aanmelden
Het is nodig om je aan te melden voor deze dag en de workshops. Klik hieronder op de button om je aan te melden. P.s. Deelname aan deze dag is gratis.

Informatiemarkt en het entertainment
Op de informatiemarkt zullen meer dan 25 verschillende bedrijven/ zorgverleners aanwezig zijn. Verder is er muziek van het mannenkoor, de No Romeo’s en er wordt afgesloten met een drum act.

Spreker
We hebben als spreker o.a. Dennis Warmerdam uitgenodigd. Hij hockeyt al sinds zijn vierde met heel veel plezier. Maar naast plezier heeft hij ook zware tijden meegemaakt, zijn hockey carrière was zo goed als voorbij. Ondanks alles hield hij hoop en keerde sterker dan ooit terug (op hoog niveau). Hij is een inspiratiebron voor velen.