Zorg

Gezonder leven met leefstijlproject Rechtop

DEVENTER – Op maandag 3 april gaat Rechtop weer van start met het vierde leefstijl-project. Een twaalf weken durend programma waarin iedereen werkt aan zijn of haar eigen doel rond het thema ‘leefstijl’. In kleine groepjes wordt gewerkt aan de conditie, wandelen of hardlopen. Aanvullend zijn er workshops over gezonder leven. Deze workshops zijn leuk, gezellig, informatief en uitdagend. Thema’s zijn onder meer: ademhaling, voeding, steviger in je schoenen staan, rust, etc.

De start is op maandag 3 april en na drie energieke maanden sluiten we het programma af op 3 juli. Na afloop voel je je gezonder, heb je meer conditie en een beter inzicht in de eigen gezondheid. Bovendien doe je leuke contacten op en geniet je meer van het leven.

Enthousiaste deelnemers

Deelname levert veel op. ‘Toch een stok achter de deur, om meer te bewegen’. ‘Ik ga bewuster met eten om’. ‘Ik heb een gezellige en leuke groep mensen ontmoet’, ‘ik heb meer structuur in mijn dagelijks leven’, ‘met een groepje zijn we blijven hardlopen, het zijn vrienden geworden’.

Deelnemers voelen zich na afloop gezonder, krijgen meer conditie en een beter inzicht in de eigen gezondheid, genieten meer van het leven en breiden de vriendenkring uit.

Er is plaats voor maximaal twaalf personen, dus wees er snel bij, want vol = vol! Deelname is gratis, wel wordt verwacht dat je elke week aanwezig bent. De activiteiten starten bij Rechtop, Ceintuurbaan 111 in Deventer. Het project wordt begeleid door Wendy Groener met oud-deelnemer Quincy.

Rechtop

Rechtop is een uniek project. ‘Meedoen’ wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. Meedoen is gezond voor de mens en zijn omgeving.  Door Rechtop-vrijwilligers wordt jaarlijks zo’n 40.000 uur maatschappelijke arbeid verricht. Zo is er een (moes)tuinteam, een meubelpimpproject, er worden insectenhotels gemaakt, er is een wandelgroep, een kookproject en nog veel meer.

Aanmelden

Gun je jezelf dit cadeautje? Vraag dan meer informatie en/of meld je aan via 0570-628090 en vraag naar Wendy Groener.