Stedendriehoek

Zomertip: rondje Bussloo

Thermen Bussloo

Het is zomer, de dagen zijn lang en met een beetje geluk hebben we zonnige dagen in het verschiet. Kom maar op met die lekkere vakantiedagen aan het water! Rondom Bussloo is voor ieder wat leuks te beleven. Honden zijn in het hoogseizoen niet toegestaan, maar er is genoeg te doen voor wie er een lekker dagje op uit wil. Loop je mee met ons Rondje Bussloo?

We beginnen bij Restaurant Hof van Bussloo. Toe aan een kop koffie of juist zin in een uitgebreid diner? Het kan allemaal bij Hof van Bussloo. Je krijgt een heerlijk huiskamergevoel met de romantische openhaard en ook voor de kinderen is het ideaal; in de speelkamer vermaken zij zich uitstekend. Buiten zitten? Dat kan natuurlijk ook. En een feestje geven is ook al geen probleem.

Even verderop vind je Golfcomplex De Breuninkhof. Deze 9-holesbaan ligt prachtig in het groen en biedt plaats aan iedereen met een minimale handicap van 54. Er zijn twee banen, een par 72 en een par 54 baan, die voor de beginnende golfer wat meer geschikt is. Je hebt dan wel baanpermissie nodig van de pro. Natuurlijk is een hapje of een drankje na een geslaagd partijtje een goed idee en een beetje neuzen in de shop kan dan ook geen kwaad, toch?

Hou je van wat meer spanning? Ga dan duiken aan de Bussloselaan 5. Je kunt daar te water en vindt er een heel onderwaterpark. Bij het bruggetje of de boothelling kun je ook een duik nemen, maar de mooiste objecten kom je toch echt bij het onderwaterpark tegen. Ben je een durfal en wil je een keertje ’s nachts duiken? Informeer dan eens bij Leisurelands naar de mogelijkheden.

Bij Hofstede De Middelburg kun je niet alleen heerlijk eten of even een kop koffie drinken, je kunt er ook overnachten in de B&B Sistazz. Met uitzicht over het water en een heerlijk diner binnen handbereik, kom je daar lekker tot rust. Tussendoor even een rondje fietsen of zwemmen en je kunt er na je verblijf weer helemaal tegenaan.

Naast Hofstede de Middelburg en B&B Sistazz vind je Beachclub Brodazz. Lekker met de voetjes in het zand genieten van een ontspannen lunch aan het water of een lekker hapje en een drankje. Reserveer je eigen cabana voor het ultieme vakantiegevoel en feest mee tijdens een van de relaxte beachparty’s.

Aan de andere kant van het meer vind je nog een pareltje: restaurant Intens. Het restaurant hoort bij Thermen Bussloo en biedt een luxe, ontspannend ambiance waar je elke avond kunt genieten van een heerlijk diner. De menu’s zijn samengesteld met zoveel mogelijk biologische ingrediënten van het seizoen. Want bij restaurant Intens weten ze dat genieten en gezond uitstekend samengaan.

Bij Thermen Bussloo kun je de hele dag genieten van de mooiste sauna’s, fijne zwembaden en goede massages. Tussendoor geniet je natuurlijk van een lunch bij restaurant Intens en als je niet genoeg hebt aan een dag ontspannen en genieten, dan kun je lekker overnachten in het hotel van de thermen. Alles is er bij Thermen Bussloo op gericht om jou helemaal ontspannen de deur weer uit te laten gaan.

Voor de sportievelingen is er ook nog Pitch & Putt Bussloo. Natuurlijk kun je daar genieten van een klein spelletje golf met vrienden of familie, maar er is meer. Zo is er het recent geopende lasergame waarbij je ondergronds de strijd aan kunt gaan. Maar ook voor een ouderwets rondje klootschieten kun je bij pitch & putt terecht. Of wat dacht je van voetgolf of levend tafelvoetbal? De keuze is reuze bij Pitch & Putt!

Dit artikel verscheen in onze bijlage Gewoon Voorst.