Stedendriehoek

Wkb Regiotour Deventer

DEVENTER – Op maandag 17 april, van 14.00 tot 16.30 uur, verzorgt de gemeente Deventer de Wkb Regiotour 2023 in het Stadhuis. De middag staat in het teken van de invoering en gevolgen van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen voor de bouw en infra.

Het doel van de Wkb is de algemene bouwkwaliteit en het bouwtoezicht te verbeteren. De nieuwe spelregels zijn per 1 januari 2024 van kracht en dit heeft grote gevolgen voor het werk in de sector.

Doelgroep bijeenkomst

De bijeenkomst Wkb Regiotour wordt georganiseerd voor bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in de bouw en infra; in het bijzonder aan het lokale midden- en kleinbedrijf, installateurs, constructeurs, bouwbegeleidingsbureaus, tekenbureaus, architecten, corporaties en andere (private) vastgoedeigenaren. “Ben jij al op de hoogte van (de gevolgen van) de wet en heeft jouw bedrijf al de juiste voorbereidingen getroffen? Welke ervaringen met de Wkb hebben jouw collega’s in de regio reeds opgedaan tijdens proefprojecten? En welke stappen moet jij zelf zetten om goed voorbereid te zijn? Om antwoord te geven op bovenstaande vragen, en zaken waar je zelf het antwoord op wilt weten, ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Wkb Regiotour. We bieden jou concrete handvatten, heldere voorbeelden en praktische tips waarmee je verder wordt geholpen met jouw voorbereidingen op de implementatie van de Wkb”, aldus de organisatie.

Aanmelden voor de gratis bijeenkomst via www.eventbrite.nl/e/tickets-wkb-regiotour-2023-deventer-557740806767?aff=ebdssbdestsearch