Stedendriehoek

Winkel, puzzel en win de mooiste prijzen

John Herbrink krijgt al steeds meer WhatsApps binnen, maar hij wil er meer. Veel meer! Maar oké, dan wel WhatsApps die de antwoorden bevatten van de Deventer Puzzel Route, dat dan weer wel!

We spotten ze alweer overal, kriskras door het centrum van Deventer. Wie? De deelnemers aan de puzzelroute. Dat betekent lekker shoppen, puzzelen bij de leukste winkels in Deventer en kans maken op hele mooie prijzen! En daarvoor moet je John dus even appen. Maar mailen mag ook hoor. Of stuur gewoon de antwoorden naar de redactie op, met een briefkaart bijvoorbeeld. Alles kan!

Maar eerst even puzzelen! Puzzel… puzzel… gek woord eigenlijk. Wat het betekent?

‘Een speciaal ontworpen probleem dat je voor je plezier oplost’.

Oké, dat klopt dus met de Deventer Puzzel Route! Nieuwsblad Stedendriehoek heeft dit ‘speciale probleem’ ontworpen en jullie lossen dit met heel veel plezier op! Toch?

Struinend door de historische Hanzestad haal je een deelnameformulier en ga je langs de deelnemende winkels op zoek naar de antwoorden. De winkels die meedoen herken je heel makkelijk aan de deelnameposter op de deur.

Zeg nou zelf! Zo’n ‘probleem’ als dit los je toch met plezier op? En ook als je niets wint, dan heb je altijd nog een waanzinnig leuke dag gehad waarbij je naar de meest bijzondere winkels van Deventer wordt geleid. Makkelijk toch? En leuk! Zo zie je maar…wij maken een ‘speciaal probleem’ en jullie hebben een leuke tijd. En heb je alle antwoorden? Ja! Dán app je John!

De prijzen van de puzzelroute zijn zeker de moeite waard! De prijzen worden aangeboden door tal van winkels en horecaondernemingen. Zo stelt B&G Meubelen in Oene een meubelcheque van 250 euro beschikbaar. Julianatoren in Apeldoorn geeft 2×2 toegangskaarten weg. Thermen Bussloo verwent winnaars met een sauna-arrangement voor 2 personen en Apenheul geeft 2×2 toegangskaarten weg. Maar hiermee komt er nog geen einde aan de prijzenregen, want Filmhuis  de Keizer Mimik heeft 2×2 toegangskaarten beschikbaar gesteld, net als Museum de Waag. En het IJssel Restaurant, waar je geniet van je hapje en drankje met uitzicht op de rivier en de skyline van Deventer, biedt de winnaar een volledig verzorgd 5-gangendiner voor 2 personen, inclusief aperitief, wijn en afsluitende koffie of thee.

App de antwoorden onder vermelding van NAW-gegevens naar John Herbrink (06-50495524), of mail naar j.herbrink@stedendriehoek.net. Opsturen kan natuurlijk ook. Dit kan naar Uitgeverij Stedendriehoek, Asselsestraat 140, 7311 ET Apeldoorn.