Winacties

Win vrijkaarten voor Sleeping Beauty

DEVENTER – In de Deventer Schouwburg is op zaterdag 14 januari om 20.00 uur de voorstelling Sleeping Beauty (Doornroosje) te zien. Deze voorstelling voor 7 jaar en ouder wordt gebracht door het ballet van Tatarstan en met de prachtige muziek van Tsjaikovski wordt de voorstelling een waar sprookje voor de hele familie.

Wie kent het niet, het sprookje van Doornroosje. De prinses die zich prikt aan het spinnenwiel en na 100 jaar slapen wakker wordt gekust door een prins. Het sprookje Sleeping Beauty (Doornroosje) is in veel verschillende dansversies uitgevoerd. Maar geen enkele was zo mooi als de verhalende en sprankelende versie uit 1890 van de legendarische choreograaf Marius Petipa. Sleeping Beauty bood het geniale duo Petipa en Tsjaikovski alle mogelijkheden voor muzikale en dansante variaties.

 

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor Sleeping Beauty, kunnen uiterlijk donderdag 12 januari 15.00 uur een sms sturen (0,60 per sms). Sms: STE<spatie>sleep naar 4004. De winnaars krijgen telefonisch bericht.