Winacties

Win vrijkaarten voor FIFA Blatter

DEVENTER – De theatervoorstelling FIFA Blatter is zaterdagavond 28 januari om 20.00 uur te zien in de Deventer Schouwburg. De val van de ‘voetbalkeizer’ Sepp Blatter staat centraal in een spectaculaire theatrale reconstructie van de ongekende corruptieschandalen rond de wereldvoetbalorganisatie FIFA.

FIFA Blatter biedt een ultiem kijkje achter de schermen. De voorstelling ‘opent’ hotelkamers, vergaderzaaltjes en skyboxen. De bezoekers kruipen in de krochten van de ziel van Blatter en zijn trawanten. Blatter krijgt nog één keer het podium om zichzelf voor eens en altijd van alle blaam te zuiveren.

De hoofdrol van Sepp Blatter wordt gespeeld door Paul R. Kooij. Verder spelen mee Lotje van Lunteren, Cees Geel, Mohammed Azaay en Peter Drost. Het script en de regie is van Tom de Ket. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.deventerschouwburg.nl.

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor de voorstelling, kunnen uiterlijk donderdag 26 januari 15.00 uur een sms sturen (0,60 per sms). Sms: STE<spatie>fifa naar 4004. De winnaars krijgen telefonisch bericht.