Winacties

Theater wekenlang voor de kinderen

DEVENTER – In de Deventer Schouwburg zijn de komende weken diverse leuke voorstellingen voor kinderen te zien. Zowel de allerkleinsten als de iets oudere kinderen komen in het theater volop aan hun trekken.

Het begint zondag 24 december om 13.30 uur met de Efteling Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat (zie foto). Deze swingende musical vol kattenkwaad is geschikt voor de hele familie, met een adviesleeftijd van 6+. De voorstelling Peppa Pig is geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder. De vrolijke avonturen van het biggetje zijn mee te beleven op woensdag 27 december, om 14.00 en 16.00 uur. Voor de leeftijdscategorie 4+ speelt Theater Terra zondag 7 januari om 14.00 uur de voorstelling Welterusten Kleine Beer. Het is de eerste keer dat Grote Beer, Kleine Beer en hun berengrot in de schouwburg te zien zijn. Tenslotte wordt op zondag 14 januari om 13.30 en 17.00 uur Tina de musical gespeeld. Het betreft een vrolijke familievoorstelling voor iedereen van 8 jaar en ouder.

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor een van deze voorstellingen, kunnen tot uiterlijk vrijdag 22 december een mail sturen naar redactie@stedendriehoek.net. De winnaars krijgen ook per mail bericht.