Winacties

Spetterende voorstelling voor jong en oud

DEVENTER – Na veel wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar elfde sprookje: De Kleine Zeemeermin De Musical. Op zondag 17 februari is de spetterende familievoorstelling te zien in de Deventer Schouwburg.

In De Kleine Zeemeermin De Musical wordt de rol van de Kleine Zeemeermin vertolkt door Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester speelde. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hilarische scènes voor jong én oud.

Het verhaal
Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, koning Triton. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket dat na de show wordt uitgereikt op het podium. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal in de foyer van het theater. Een gezellig feestje voor het hele gezin.

De voorstelling is op zondag 17 februari om 14.30 uur in de Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2. Kaartprijs is vanaf €19,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen via www.deventerschouwburg.nl. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/KleineZeemeermin. Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek maken kans op een leuk verrassingspakket van De Kleine Zeemeermin door uiterlijk donderdag 14 februari 15.00 uur een mail te sturen naar redactie@stedendriehoek.nl.