Winacties

Puzzel mee en win!

Waren de straten in de Deventerse binnenstad dit voorjaar nog angstvallig stil, nu trekken steeds meer mensen er weer op uit. Naast de bewoners van de stad zie je ook weer wat meer toeristen, compleet met stadsplattegrond onder de arm geklemd, door het centrum struinen.

En dat struinen door de winkelstraten wordt nu wel extra leuk met de Puzzelroute van Uitgeverij Stedendriehoek. Lopend door de binnenstad ontdek je bijzondere straten, zoals de pittoreske Walstraat in het Bergkwartier, waar de historie van de stad nog goed te zien is, maar tegelijkertijd maak je kans op prachtige prijzen.

Tijdens je winkeltocht kom je ongetwijfeld langs de winkels en horeca die meedoen aan de Puzzelroute. Ze zijn goed herkenbaar aan de Puzzelrouteposter op het raam. Binnen in de winkel ligt een flyer met alle instructies om de puzzel te maken. Laat de zoektocht maar beginnen!

Prijzen

Natuurlijk horen er prijzen bij de Puzzelroute. De prijzen worden aangeboden door tal van winkels en horeca-ondernemingen. Zo stelt B&G Meubelen in Oene een meubelcheque van 250 euro beschikbaar. Julianatoren in Apeldoorn geeft 2×2 toegangskaarten weg. Thermen Bussloo verwent winnaars met een sauna-arrangement voor 2 personen en Apenheul geeft 2×2 toegangskaarten weg. Maar hiermee komt er nog geen einde aan de prijzenregen, want Filmhuis de Keizer/Mimik heeft 2×2 toegangskaarten beschikbaar gesteld, net als Museum de Waag. En het IJssel Restaurant, waar je geniet van je hapje en drankje met uitzicht op de rivier en de skyline van Deventer, biedt de winnaar een volledig verzorgd 5-gangendiner voor 2 personen, inclusief aperitief, wijn en afsluitende koffie of thee.

Stuur de oplossing op tijd in

De Puzzelroute duurt de hele zomer. Op het deelnameformulier, dat je vindt bij de deelnemende winkels en horecagelegenheden, vul je de antwoorden in. Heb je alle antwoorden gevonden? Stuur de oplossing dan in en maak kans op een van de mooie prijzen. De oplossing kun je tot en met vrijdag 4 september, onder vermelding van je NAW-gegevens, sturen naar Uitgeverij Stedendriehoek. Dit kan per e-mail: j.herbrink@stedendriehoek.nl, per WhatsApp: 06-50495524 of stuur de antwoorden op naar: Uitgeverij Stedendriehoek, Asselsestraat 140, 7311 ET Apeldoorn.