Winacties

Glimmende torso’s in de schouwburg

DEVENTER – De gespierde, goed gebouwde en sexy dansers van Australia’s Thunder From Down Under komen Nederland in vuur en vlam zetten. Ruim zeven miljoen vrouwen zagen deze Australische Chippendales al, die een verleidelijke, smakelijke en vermakelijke show brengen. Donderdag 26 oktober heeft de Deventer Schouwburg de Nederlandse primeur. De Aussie Adventure 2017 Tour is in slechts dertien theaters in Nederland te zien.

De mannen waren ‘special guest’ bij televisieseries als Project Runway en Drop Dead Diva. De prikkelende choreografieën, opzwepende muziek en natuurlijk glimmende torso’s maken de stoutste fantasieën werkelijkheid. En hoewel de mannen de grenzen duidelijk opzoeken, gaan ze er nooit overheen. Deze ‘all-male’ dansrevue is geschikt voor iedereen die de 18 is gepasseerd en zorgt gegarandeerd voor verhitte taferelen, rode wangetjes en rondslingerend textiel.

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor de show, kunnen uiterlijk maandag 23 oktober een e-mail sturen naar redactie@stedendriehoek.net. De winnaars krijgen per e-mail bericht.