Stedendriehoek

Wie maakt Het Verschil?

DEVENTER – Het Verschil 2024 is in een nieuw jasje gestoken. Geen nominaties en jury meer, maar een diversiteitsmarkt waar je je kunt laten zien. Alle deelnemers en aanwezigen kiezen samen wie de prijs krijgt. Organisaties uit Deventer die zich inzetten voor verbinding tussen groepen mensen, worden van harte uitgenodigd mee te doen.

“Om jouw organisatie en activiteit te laten zien, kun je bijvoorbeeld een tafel inrichten met flyers, posters of spelletjes of wat je maar hebt. Je kunt een verhaal vertellen, je kunt een filmpje maken en dat laten zien. Of je bedenkt iets anders wat bij jou past”, aldus de organisatie.

Op de markt zijn twee optredens te zien, zijn er hapjes en drankjes. “Jij zelf en het publiek kiezen samen welke activiteit of organisatie jou het meeste aanspreken als het gaat om verbinding. Degene met de meeste stemmen wint de diversiteitsprijs 2024 en krijgt 500 euro om te besteden voor verbinding. De prijs wordt uitgereikt om 19.15 uur door burgemeester Ron König.”

Op donderdag 21 maart van 7.30 tot 19.30 uur wordt de markt gehouden in Kei13, Wezenland 582. “Wil je je niet presenteren, maar ben je geïnteresseerd in wat er in Deventer gebeurt om mensen te verbinden? Kom langs en kies mee wie de prijs wint. Je kunt je aanmelden via de website www.ettyhillesumcentrum.nl