Stedendriehoek

Wie jarig is trakteert!

DEVENTER/ZUTPEN – Extra veel thuiszitten betekent voor veel mensen ook dat er wat kilootjes bij zijn gekomen. Gelukkig zijn de deuren van de Easyslim.nu vestigingen weer geopend. Easyslim.nu bestaat vijf jaar en dat betekent dat er wordt getrakteerd. Op korting! Dus doe je jezelf een plezier, val af en kies dan ook nog eens een van de vijf jubileumcadeaus. In de stedendriehoek zijn er Easyslim.nu vestigingen te vinden in Zutphen en Deventer. Leny du Burck is er hier weer helemaal klaar voor om mensen op verantwoorde manier te laten afvallen.

Easyslim.nu startte vijf jaar geleden. Oprichter Karin Hut begon op een zolderkamertje met een apparaat. Inmiddels zijn er vestigingen te vinden door het hele land. Leny: “Het voordeel van de methode is dat er geen sprake is van een jojo-effect. Dit komt doordat het apparaat de spieren traint, waardoor de vetverbranding, ook in rust, stijgt. Daarbij wordt door middel van ultrasound vet uit de cel gehaald, dat op natuurlijke wijze het lichaam verlaat. Een gezond voedingspatroon hoort er natuurlijk ook bij.” Inmiddels hebben al duizenden klanten de Easyslim.nu methode ontdekt en hebben zij een slanker en strakker lijf.

“De methode werkt en dat zorgt ervoor dat klanten hier tevreden en blij de deur uitgaan. Of ze nu een flink aantal kilo’s willen verliezen, energieker willen worden of spieren willen opbouwen; we gaan er samen mee aan de slag.”

Jubileumcadeaus

Tot en met 31 mei biedt Easyslim.nu een aantal jubileumcadeaus waar de klant uit kan kiezen. Dat betekent en een mooier, strakker en energieker lijf en een leuke actie erbij. Er zijn vijf cadeaus om uit te kiezen: een gratis exemplaar van het kookboek ‘Koken met Easyslim.nu’ (zolang de voorraad strekt), 50% korting op de intakebehandeling (44,50 i.p.v. 89,00 euro), een leeftijd-cashback (je leeftijd in euro’s korting), bij aankoop van een 5-rittenkaart (1 keer extra) of een duo-actie (twee personen voor de prijs van een tijdens een kennismakingsbehandeling).

De Easyslim.nu methode

Elke nieuwe klant krijgt eerst een intake waarbij wordt gekeken wat het doel is. “Wil je een bepaald aantal kilo’s verliezen, strakker in je vel zitten (denk aan overtollige huid) of spieren opbouwen? Wat je doel ook is, we gaan ervoor!” Na het intakegesprek volgt de proefbehandeling. Allereerst worden er metingen verricht. Tijdens de behandelingen krijgt de klant banden om de buik, heupen en benen waaronder pads worden geplaatst. Het apparaat wordt op de specifieke situatie van de klant afgesteld. Het apparaat haalt vet uit de vetcel, door middel van ultrasound; hoge geluidsgolven, die je niet ziet of hoort. Via drainage worden afvalstoffen afgevoerd, terwijl tegelijktijdig door elektrostimulatie de spieren worden getraind. Cellulite wordt minder en een slappe huid zal weer mooi strak worden!” Na de proefbehandeling volgt opnieuw een meting en daarbij zal er een aantoonbaar resultaat zijn.

Voor jong en oud  

Easyslim.nu is er voor iedereen, dus of je 18 of 85 jaar bent maakt niet uit. “Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat elke klant de juiste begeleiding krijgt. De methode is ook heel geschikt voor mensen die slechter ter been zijn of niet kunnen sporten door bepaalde klachten. Bij ons kan iedereen lekker in zijn vel de zomer in!” Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op de website of contact opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

De filialen van Easyslim.nu Deventer en Zutphen zijn goed bereikbaar en er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Easyslim.nu Deventer
Keulenstraat 11a-f, 7418 ET Deventer
T: 06-22782344
E: deventer@easyslim.nu
I: www.easyslim.nu

Easyslim.nu Zutphen
Industrieweg 85, 7202 CA Zutphen
T: 06-22782344
E: zutphen@easyslim.nu
I: www.easyslim.nu