Stedendriehoek

VVV-tips van de week

Erfgoedkaarten van Deventer

Deze prachtig ontworpen en met liefde gemaakte pop-upkaarten van Deventer zijn echte kunstwerkjes. De VVV heeft twee versies.

De grootste versie wordt geleverd met een houten standaard. Hierin kun je de kaarten zelf schikken. De kleinere kaart is een prachtig vouwmodel. Plaats een lichtje erachter en sfeer is verzekerd. De volgende panden zijn in de kaarten verwerkt: gevels aan de Welle, Lebuïnuskerk, De Drie Haringen, Poort van Klunder, De Waag en het stadhuis.

Prijzen: kleine kaart 8,65 euro, grote kaart 16,95 euro. Verkrijgbaar bij VVV Deventer, Brink 89 en via www.deventerwebwinkel.nl.

Kelderfest

Tijdens Kelderfest 2024 zie je op 24 februari fusus x LAVALU in het Penninckshuis. Kelderfest bestaat uit een onbetaald programma dat zich in de kelders van Deventer bevindt en een betaald programma dat bovengronds plaats zal vinden in de grotere locaties van Deventer.

fusus x LAVALU
Speciaal voor Kelderfest vinden pianist en artiest LAVALU en multi-instrumentalisten fusus elkaar op het snijvlak van pop, elektronische muziek, klassiek piano en slagwerk. Waar deze artiesten overlappen in het (neo) klassieke, brengen ze tegelijkertijd pop en elektronische muziek samen. Een spannende combinatie die zich uit in een uitdagend live concert van niveau dat zowel ingetogen als dansbaar is. Voor het Penninckshuis kun je tickets halen voor fusus x LAVALU via www.kelderfest.nl.

Aanvang: 24 februari om 20.45 uur, entree: 13 euro, locatie: Penninckshuis, Brink 89 (ingang VVV winkel).