Stedendriehoek

VVV Tip van de Week | Valentijnsdag

Valentijn staat voor de deur en dit is natuurlijk een HARTstikke leuk moment om jouw hart symbolisch weg te geven. Bij de VVV Deventer kun je dit doen middels dit mooie hartvormige blik met een opdruk van Deventer. Het blik is, naar jouw keuze, gevuld met smaakvolle, typische Deventer Koek genaamd Bijtjes óf met hartvormige snoepjes.

Een enig kleinigheidje om je verliefdheid te uiten, tenslotte gaat liefde door de maag!

Te bestellen voor €7,95 in onze webshop (www.deventerwebwinkel.nl) of te koop bij de VVV winkel aan de Brink 89 in Deventer.

MIMIK aan huis

Met Picl zie je de allerleukste premièrefilms en documentaires uit het filmtheater, gewoon vanaf je eigen bank thuis! De must-sees van dit moment komen direct bij je thuis.

Duik na de bijna wekelijkse wandeling lekker in bed of plof op de bank en rust uit met een film van MIMIK.

Leuk voor Valentijnsdag is om één van deze films te combineren met een lekkere maaltijd van je favoriete restaurant. Zo laat je zien dat je hart hebt voor de zaak! Voor inspiratie over een Valentijns-combinatie verwijzen we je graag door naar: http://www.rotaract-deventer.nl/wij-doen/valentijnactie/

Voor de leukste film-inspiratie kun je kijken op: https://www.mimik.nl/jouw-bezoek

The Hike

Trek je wandelschoenen maar weer uit de kast, want we hebben een nieuwe wandeltip!
Namelijk The Hike. Deze Hike is een 11 kilometer lange route, bedacht door Bierencafé Persee en Taverne Twello. Deze wandelroute leidt je langs historische straatjes en prachtige bospaden.

Het werkt als volgt: je kiest één van de twee organisatorische partijen als beginpunt uit. Vervolgens meld je je daar aan voor €10,- en ontvang je je route. Tussendoor heb je een pitstop, ofwel bij Taverne Twello ofwel bij Bierencafé Persee: dat ligt aan het door jou gekozen startpunt. Tijdens deze pitstop geniet je van een heerlijke versnapering. Na dit rustmoment wandel je terug naar je startpunt en ook hier staat nog iets lekkers voor je klaar!

Deze wandeling is elke zaterdag en zondag te lopen van 10.00 tot 17.00 uur. En vind je 11 kilometer iets te lang klinken? Kort de route dan lekker in, of pak de fiets!

Strek De Beentjes

Nog een wandeltip is de nieuwe ‘Strek De Beentjes’ wandelroute. Tijdens deze wandeling leer je de Hanzestad Deventer beter kennen en steun je onderweg de lokale horeca.

Deze wandeling is ongeveer 6 kilometer lang en leidt je door de binnenstad van Deventer. Elke vrijdag, zaterdag en zondag kun je de route lopen tussen 11.00 en 15.00 uur.

Tijdens deze wandeling ontdek je de stad op een (ver)nieuw(d)e manier en wordt er zorg gedragen voor leuke extraatjes onderweg: denk aan hapjes en/of drankjes.

De kosten voor deze wandeling bedragen €3,50. Meer weten? Kijk dan even op: www.facebook.com/StrekdeBeentjes/