Stedendriehoek

VVV Tip van de Week | Diverse leuke tips

Met stadsspel Dossier Flikken is het aan jou om een moordzaak op te lossen!

De Deventer putmoord uit 1972 is nog steeds niet opgelost, maar het boek van Alphons IJssel de Schepper zou hier wel eens verandering in kunnen brengen. Helaas wordt Alphons vlak voor de boekpresentatie dood aangetroffen bij de Wilhelminafontein op de Brink. Zou het dezelfde moordenaar zijn uit 1972? Of is er een nieuwe moordenaar opgestaan?

Neem dit vertrouwelijke politierapport mee de binnenstad van Deventer in en trek de gangen van de verdachte na, volg de bloedsporen van het slachtoffer en los de twee moorden voor eens en altijd op!

Dit spel is te spelen in een klein groepje en is goed voor 2 à 3 uur puzzelen in de stad. Te koop bij de VVV webwinkel: www.deventerwebwinkel.nl voor €22,50.

Gevelstenen & Snijramen

Overal in de oude binnenstad van Hanzestad Deventer zijn adembenemende panden en locaties te vinden met een rijke historie. Veelal eeuwen oud. Deze stadswandeling leidt u langs deze prachtige locaties.

Ongeveer 2 uur wandelplezier gegarandeerd, langs de mooiste plekken in Deventer: het Bergkwartier, via stadsplein de Brink naar het Noordenbergkwartier, met stadsplein het Grote Kerkhof.

Te koop in de Deventer Webwinkel: www.deventerwebwinkel.nl voor €3,-.

Click & Collect

Sinds vorige week is het toegestaan dat de klant zijn bestelling ontvangt achter de entree van de winkel. De voorwaarde is dat het afgiftepunt maximaal 3 meter achter de deur mag staan en dat het de klant onmogelijk wordt gemaakt om de winkel verder in te lopen. Echter mogen er uitsluitend online of telefonisch bestelde producten worden opgehaald. Ook is slechts één klant in de winkel toegestaan.

Ook in de VVV winkel is dit toegestaan! Vink bij je webbestelling op www.deventerwebwinkel.nl aan dat je via click en collect je bestelling wilt ophalen en je ontvangt je tijdsslot per mail.

Ornament Groene Mannen

Tijdens de wandeling Gevelstenen & Snijramen zul je ze wellicht al tegen zijn gekomen of kom je ze nog tegen: de ornamenten Groene Mannen. Wat zijn het precies? Deze Groene Mannen zijn mythologische voorstellingen van een gezicht met takken en bladeren als baard- en hoofdhaar. De Groene Man wordt gezien als beschermer van je huis en de bewoners ervan.

Leuk om aan te schaffen voor jouw huis! Dit kan via onze webwinkel: www.deventerwebwinkel.nl.