Stedendriehoek

Vrijwilligers voor Avondvierdaagse

DEVENTER – Op maandag 15 mei gaat de 73e Avondvierdaagse Deventer van start. De voorbereidingen van dit meerdaagse wandelevenement zijn al in volle gang. Het belooft weer een mooi evenement te worden, met een deelnemersaantal van ruim 3.500.

Het aantal deelnemers stijgt ieder jaar fors. Om alles in goede banen te leiden, is de organisatie van de Vierdaagse op zoek naar vrijwilligers: bijvoorbeeld mensen die in het bezit zijn van een scooter, voor het uitzetten, bewegwijzeren en controleren van de routes. Daarnaast zoekt de organisatie ook verkeersregelaars. “Het is van groot belang dat de 3.500 wandelaars, en voornamelijk de kinderen, zo veilig mogelijk deel kunnen nemen aan het evenement”, meldt het secretariaat van de stichting. “Belangstellenden krijgen een korte cursus om verkeersregelaar te zijn tijdens de Vierdaagse.” Geïnteresseerden kunnen voor 1 maart contact opnemen met Harry Muilerman via telefoon 06-53329960 of mailen naar speeltuindriehoek@concepts.nl

 

“Graag bij de opgave vermelden: naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum, BSN-nummer, Paspoortnummer (en geldig van/tot) en welke avonden tijdens de avondvierdaagse je beschikbaar bent.”