Stedendriehoek

Vrijetijdsmarkt in Lebuïnuskerk

DEVENTER – Zaterdag 9 september vindt alweer de 11e Vrijetijdsmarkt plaats in de Lebuïnuskerk. Tussen 11.00 en 16.00 uur kan men een kijkje nemen bij ruim 70 aanbieders van opleidingen, cursussen, workshops en andere activiteiten op het gebied van sport, cultuur en welzijn.

Deze markt is dé kans om te oriënteren op, te laten informeren over of in te schrijven op een van de cursussen. Er is een ruim aanbod voor jong en oud, sportief en creatief, beginners en gevorderden. Ook zijn er diverse culturele instellingen en vrijwilligersorganisaties present. Tijdens de markt kan men persoonlijk kennismaken met de diverse standhouders en zich laten inlichten over het aanbod.

 

Nieuw dit jaar zijn de speciale routes: de Kidsroute (geel), de Sport, Beweeg & Dansroute (blauw), de Kunst en Cultuurroute (roze) en de Geluksroute (rood). Naast  infostands zijn er diverse optredens en demonstraties te zien, waaronder zang, muziek, dans en sport. De Vrijetijdsmarkt is gratis toegankelijk.

 

Deelnemende organisaties zijn te vinden op de website www.kunstcircuit.nl. De Vrijetijdsmarkt is een initiatief van www.sportbedrijfdeventer.nl,  www.obdeventer.nl, www.vrijwilligersstad.nl en www.kunstcircuit.nl.