Stedendriehoek

Vorm een zin en win!

Winkelen is weer volop mogelijk en wat is er leuker om dan ook nog eens kans te maken op mooie prijzen! Ook deze zomer is er in Deventer weer een puzzelroute uitgezet door Nieuwsblad Stedendriehoek, dus terwijl je weer als vanouds door de winkelstraten struint op zoek naar leuke winkels en horecazaken, kun je meteen meepuzzelen.

Op het raam van de deelnemers vind je een poster met daarop een QR-code. Scan deze code met je telefoon, waarna je automatisch naar onze website gaat. Daar zie je twee letters. Op deze manier verzamel je bij de 25 deelnemende bedrijven alle 50 letters, die samen een zin vormen. Is het antwoord compleet, dan kun je het mailen of appen. Dit kan tot 20 september naar de gegevens onderaan dit artikel.

Om het een beetje makkelijk te maken, geven we de deelnemers aan waar de QR-codes zijn te vinden. Dit zijn de Drogisterij De Kruidnagel, Blikfang, Susan Bloemen, Hemelse Hebbedingen, De Stoelendans, Roemar Koffiebranderij, Bagels & Beans, De Hipshop, De Amaranth, Restaurant Keizerskroon, 100% jezelf, De Ontmoeting, D’Olde Bakkerieje, VVV Deventer, Dille & Kamille, Chocolate Company, Used Products Deventer, Koning Willem, CaroArtGallery, Lens Deventer, Zoete Geit, De Inktpot, Bleached Onion, Dare Fashion en Blauwe Hand 1652.

Prijzen

Waar gepuzzeld wordt kunnen prijzen worden gewonnen! En ook dit jaar worden onze prijswinnaars verwend. Een groot aantal bedrijven stelt mooie, leuke, lekkere en fijne prijzen beschikbaar. Zo heeft Mevrouw Noot een notenpakket van 25 euro voor een winnaar klaar liggen. VUE Deventer geeft 2×2 vrijkaarten weg en ook MIMIK stelt 2×2 vrijkaarten beschikbaar. Martins Döner/Eethuis Diepenveen heeft een dinerbon van 25 euro klaar liggen, Museum De Waag geeft 2×2 vrijkaarten weg, Koning Willem maakt een winnaar blij met een cadeaubon van 20 euro en City Play biedt een Deventer speelkleed aan.

Maar er zijn nog veel meer prijzen te winnen! Wat te denken van kaarten voor de Apenheul, Julianatoren, Binky of Plopsaland? Wereldrestaurant A1 verwent een winnaar met een dinerbon van 50 euro. Cantina del Vino heeft een Belgisch Bierenpakket van 15 euro klaar staan voor een winnaar en ook maken zij een winnaar blij met een Proeverij Pakket t.w.v. 75 euro, bestaande uit vijf flesjes inclusief bubbels, proeverij-uitleg, proefformulieren en scorekaarten!

Oplossingen

Wil je meedoen voor een mooie prijs? Mail dan het antwoord van de puzzel naar j.herbrink@stedendriehoek.nl of stuur een WhatsApp naar 06-50495524.

Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan de berichtgeving op de speciale Facebookpagina @deventerzomerpuzzel en kijk elke week in Nieuwsblad Stedendriehoek (editie Deventer).