Stedendriehoek

Voorbereidingen start Residence Bougainville in volle gang

Binnenkort opent Residence Bougainville haar deuren in het voormalige gemeentehuis in Schalkhaar. Wonen in huiselijke sfeer, onder de rook van Deventer, in het gezellige Schalkhaar. Residence Bougainville – locatie Schalkhaar is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een zorgvraag (dementie).

“Wij richten ons op de inwoners van Schalkhaar, Deventer en omstreken”, aldus een woordvoerder. “Bij elke leeftijd is het belangrijk om sociaal actief te zijn. Residence Bougainville biedt daarom dagactiviteiten aan en wordt er elke dag gezamenlijk gekookt. Verder kan er fijn gewandeld worden in de afgeschermde tuin.” Momenteel wordt er hard gewerkt aan de renovatie van het gebouw en het inrichten van de 18 zorgappartementen en de twee woonkamers. Enkele appartementen zijn geschikt voor twee personen (echtparen of partners).

Informatiemarkt
“Wilt u meer informatie of heeft u interesse en wilt u zich inschrijven voor een zorgappartement? Op 6 juli organiseren wij een informatiemarkt. Deze vindt plaats op de Koning Wilhelminalaan 13, Schalkhaar. Tijdens deze informatiemarkt zullen wij een korte toelichting geven en vragen beantwoorden. Wij zijn gehouden aan de maatregelen vanwege het coronavirus. Zo zullen wij tijdens de informatiemarkt de verplichte 1.5 meter maatregel in acht nemen, evenals het maximum aantal personen in het gebouw. Dit maakt dat wij hebben besloten om de informatiemarkt op te delen in tijdssloten. Indien u corona-gerelateerde gezondheidsklachten heeft, verzoeken wij u om niet te komen. Laat u zich in dat geval vertegenwoordigen door een familielid of kennis. Aanmelden kan via de website www.residencebougainville.com/locaties/schalkhaar of telefonisch met mevrouw Elly Peeren, directeur: 06 40 22 94 63. Ook voor vacatures bent u van harte welkom.”