Stedendriehoek

Vliegende start voor kaartverkoop eerste theaterseizoen

De kaartverkoop voor het eerste theaterseizoen van MIMIK in Deventer is pas anderhalve week van start en nu al zijn de eerste voorstellingen uitverkocht. Voor de voorstellingen van Youp van ’t Hek, DolfVJansen, Mugmetdegoudentand en Diederik van Vleuten (foto) is de wachtlijst gestart.

Op maandag 20 juli waren als eerste de Vrienden van MIMIK (voorheen Theater Bouwkunde en Filmhuis De Keizer) aan de beurt om kaarten te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. In het eerste half uur vlogen er ruim 200 kaarten over de toonbank. Een week later startte de algemene verkoop en inmiddels zijn er ruim 800 kaarten verkocht.

“Het is geweldig om te zien dat zo veel mensen weer zin hebben in theater! En dat ondanks de zomervakantie onze bezoekers ons toch weten te vinden. Ikzelf kan ook niet wachten om de eerste voorstellingen weer bij te wonen!” zegt Sanne Meenink, Theaterprogrammeur van MIMIK.

Wachtlijst
Tip! Voor bezoekers die achter het net visten voor reeds uitverkochte voorstellingen, is er een wachtlijst. Wie daar gebruik van wil maken kan mailen naar info@mimik.nl