Stedendriehoek

Verbinding door cultuur

Zaterdag 9 april, van 13.00 tot 16.00 uur, verzorgt Vrouwen voor Elkaar, samen met de stichting Met Man en Muis, een middag met verschillende workshops in de bibliotheek aan Stromarkt 18 in Deventer.

Vrouwen voor Elkaar bestaat uit vrouwen vanuit de hele wereld die met de workshops mensen met verschillende culturele achtergronden in contact willen brengen. Iedereen is welkom. Om 13.00 uur opent Catja Stapper de middag. Elsa Rothengatter van The Colorful Circle gaat samen met kinderen (van 4 tot 12 jaar) creatief met materialen aan de slag. Deze activiteit is op het innovatieplein. Op de begane grond, in de centrale ruimte, begeleidt de regisseur bij Vrouwen voor Elkaar, Gabriëlle Groothuis, toneelimprovisaties. Aansluitend verzorgen Donna Daflaar en wat later op de middag haar dochter Alyzee een dansworkshop waarbij verbinding en plezier, zowel voor volwassenen als kinderen, centraal staan.

Verder is er een zangworkshop van Hanneke Evink en kan men in de pauze van heerlijke gerechten smullen bij de Proeverij. Deelname aan de workshops is gratis. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over Vrouwen voor Elkaar en hun activiteiten en bijeenkomsten  in Deventer: e-mail vrouwenvoorelkaar@outlook.com en telefoon 06-24953475.