Stedendriehoek

Veilig online bankieren

DEVENTER – Weet jij hoe je internetcriminelen te slim af bent? Hoe je kunt voorkomen dat internetcriminelen er vandoor gaan met je financiële gegevens? Of je geld afhandig maken? Leer het tijdens de workshop ‘Veilig online bankieren’ op dinsdag 19 september van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Centrum.

Tijdens de workshop leer je hoe je veilig online bankiert. De informatieve ochtend is bedoeld voor mensen die willen beginnen met online bankieren maar onzeker zijn over de veiligheid. Maar ook voor degenen die al wel online bankieren en willen weten hoe je dit veilig kunt doen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden komen de volgende onderwerpen aan bod: het herkennen van internetcriminaliteit; de vormen van internetcriminaliteit; situaties waarin je je gegevens niet moet delen; het herkennen van betrouwbare websites en e-mails.

De workshop is gratis en wordt gegeven door de RegioBank, in samenwerking met het netwerk Digitaal Meedoen 65+. De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen klanten van de RegioBank. Opgeven kan via de agenda op de website van de Bibliotheek Deventer, via mailadres digitaalhuis@bibliotheekdeventer.nl of via telefoonnummer 0570-675700.