Stedendriehoek

Van exclusieve Italiaanse merken tot 3D-geprinte monturen

In hartje Schalkhaar is Mark Optiek te vinden, de optiekwinkel van Joost Bon. Ben je op zoek naar een nieuwe bril, een tweede of derde bril, een zonnebril op sterkte of contactlenzen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor de zaak is volop gratis parkeergelegenheid, in de zaak staat altijd hetzelfde vertrouwde gezicht en het assortiment biedt brillen en lenzen voor elk budget.

Goede bescherming tegen laagstaande zon
“Nu het najaar weer is begonnen merk je dat steeds meer mensen het belang van een goede zonnebril begrijpen. Laagstaande zon is niet alleen vervelend, het kan ook gevaarlijk zijn tijdens – bijvoorbeeld – het autorijden. Met een goede zonnebril (op sterkte) bescherm je je ogen, maar ook kun je veilig de straat op zonder verblind te worden door fel zonlicht, met alle gevaren van dien”, vertelt Joost.

Persoonlijk, vakkundig en een uitstekende service
“Maar natuurlijk hebben wij hier veel meer dan alleen zonnebrillen. In de negen jaar dat ik hier eigenaar ben heb ik heel wat volwassenen en kinderen van een goede bril of lenzen voorzien. Ik probeer mijn assortiment altijd zo af te stemmen dat iedereen hier wat kan vinden. Zo heb ik van exclusieve Italiaanse merken tot complete brillen voor 149 euro voor volwassenen. En ook de kinderbrillen zijn goed vertegenwoordigd. Ik ga altijd uit van wat de wensen van iemand zijn en binnen welk budget ze willen blijven. Kinderbrillen van bijvoorbeeld Vingino, Ray Ban of Nike zijn er al vanaf €149,- compleet, incl. kunststof kraswerende en ontspiegelde glazen. Het voordeel is dat ik hier altijd zelf in de winkel sta, dus klanten treffen altijd hetzelfde vertrouwde gezicht om ze te helpen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en een uitstekende service is iets dat klanten hier altijd kunnen verwachten.”

Een greep uit de merkencollectie
Wat je smaak en budget ook is, bij Mark Optiek vindt iedereen een geschikte bril of lenzen. Zowel de bekende merken en modehuizen als minder bekende merken zijn vertegenwoordigd. Calvin Klein, Guess, Lindberg, Diesel, maar ook Tree Spectacle, Germano Gambini, Ray Ban en Sergengeti (het paradepaardje onder zonnebrillen) zijn hier allemaal verkrijgbaar en dit is slechts een greep uit het aanbod. Ook de 3D-geprinte monturen mogen natuurlijk niet ontbreken. Sterk en bijzonder flexibel zijn de kernwoorden hierbij. Zo kun je zonder problemen de pootjes opzij bewegen. Flexibel, sterk, maar ook vooral fraai vormgegeven. Ook duurzaamheid neemt een steeds grotere rol in als het monturen gaat. Zo zijn er bij Mark Optiek (deels) gerecyclede brillen verkrijgbaar.

Bij Mark Optiek kun je tijdens openingstijden altijd binnenlopen, maar wil je een oogmeting? Maak dan een afspraak via WhatsApp of telefoon.

Pastoorsdijk 28a
7433 DK Schalkhaar
T  0570-620 089 / App 0570620089
E   info@markoptiek.nl
W  www.markoptiek.nl