Stedendriehoek

Van alles te doen op ColmMarkt

Zaterdag 10 september van 10.00 tot 16.00 uur is weer de jaarlijkse ColmMarkt aan de Holterweg 106 in Colmschate. Alle activiteiten vinden buiten plaats. Het geheel wordt aangekleed met tientallen kraampjes, partytenten en zitjes.

Op de rommelmarkt is er verkoop van tweedehands spullen: boeken, witgoed, elektronica, gereedschap, tuinspullen, potten en pannen, klokken, servies, bestek, kleine meubels, fietsen en nog veel meer. Bij het Rad van Avontuur zijn mooie prijzen voor jong en oud te verdienen. Er is verder een oogstmarkt met diverse oogstproducten, zoals eigengemaakte jams, moes, chutneys, koekjes, taarten, cakes, aardappelen, pompoenen, kalebassen etc. In de kinderhoek vindt men tweedehands speelgoed, kan de jeugd worden geschminkt, kunnen de kids knikkers raden en er is een grabbelton. Voorts is er catering en live muziek.

De opbrengst wordt verdeeld onder het Oekraïne-doel CUC, Stichting Kledingbank Deventer en de PGCS. Er worden op de markt ook loten verkocht, met mooie prijzen. De trekking van de loterij is rond 15.30 uur.