Stedendriehoek

Valentijnsdag in Speelgoedmuseum

DEVENTER – Speelgoedmuseum Deventer zet op Valentijnsdag de deuren wagenwijd open voor verliefde singles en koppels. Met een speciale coupon kunnen bezoekers, met of zonder geliefde, gratis het speelse museum aan de Brink bezoeken. 

Op dinsdag 14 februari staat Speelgoedmuseum Deventer geheel in het teken van Valentijnsdag. Speciaal voor de dag van de liefde opent het museum gratis de deuren. “Valentijnsdag gaat erom dat geliefden elkaar extra aandacht geven. Een avontuurlijk bezoek aan het meest speelse museum van Nederland mag op de dag van de liefde natuurlijk niet ontbreken. Iedereen met een coupon heeft gratis toegang tot ons museum”, vertelt Eelco Versteeg van het Speelgoedmuseum.

“Tijdens je blind date ervaar je wellicht zenuwen. Dan is een bezoek aan ons toffe museum een mooie ijsbreker. Heb je onderling even geen gespreksstof, dan richt je je gewoon op de grootste openbare speelgoedcollectie van Nederland. Succes gegarandeerd zou ik bijna willen zeggen”, lacht Versteeg.

Speciale coupon

Het Speelgoedmuseum heeft in Nieuwsblad Stedendriehoek en Het Deventer Nieuws, in week 6, een speciale advertentie met coupon geplaatst. Deze coupon geeft op Valentijnsdag recht op gratis toegang voor twee personen. De coupon is tevens te downloaden op de website van het Speelgoedmuseum.