Stedendriehoek

Vakkundig, snel en betaalbaar sieraden laten repareren?

DEVENTER – Husselman goud- en zilversmederij staat voor u klaar met vakmanschap, persoonlijk advies en eerlijke prijzen.

Tegenwoordig vind je overal juweliers, maar een goede reparateur is zeldzaam. Het repareren/restaureren en opnieuw ontwerpen van sieraden is een vak apart. Bij ons overleg je zelf met de vakman wat je wensen zijn, zonder tussenpersoon. Veel voorkomende reparaties, zoals een ring vergroten of een ontbrekend diamantje zetten, zijn vaak sneller klaar dan elders in de regio. Het repareren en nieuw ontwerpen (ook van oud goud) is namelijk onze specialiteit. Bij ons maakt het geen verschil of het sieraad bij een ander is gekocht, of door ons is gemaakt. Alle klanten en aangeboden sieraden worden met respect behandeld. Vooraf wordt besproken wat de risico’s zijn en het te verwachten resultaat. Meestal is een prijsopgave na het zien van het sieraad direct mogelijk.

Naast repareren, moderniseren wij ook oude sieraden. Het idee is dat de vorm iets verandert, maar de emotie bewaard blijft. Je kunt het sieraad ook omsmelten en voor een geheel nieuw design kiezen. Ter voorbereiding op uw bezoek aan ons atelier kunt u op onze website, Instagram en Facebook inspiratie opdoen. U kunt ook uw eigen ontwerp of foto’s van sieraden meenemen; dit blijkt vaak erg handig om het gesprek te starten. Wilt u een bijpassend collier op precies de goede lengte, of oorknopjes bij uw nieuw geregen parelsnoer? Wij leveren ook juwelier-aanverwante producten zoals nieuwe gouden en zilveren colliers, parels en parelsnoeren. We rijgen ook uw gebroken snoer opnieuw.

Ons atelier heeft geen winkelvoorraad, maar we bestellen het speciaal voor u. We hopen u snel te mogen verwelkomen aan de Leonard Springerlaan 166 te Deventer. Voor meer informatie en openingstijden: www.goudsmid-husselman.nl