Stedendriehoek

Uitgebreide collectie verlichting voor elk budget

RIJSSEN – De klanten komen van heinde en verre om bij EVI Verlichting de lamp te vinden waarnaar ze op zoek zijn. In het opvallende pand aan de Wierdensestraat 52 in Rijssen treft de bezoeker op maar liefst 500 m2 en over drie verdiepingen namelijk een zeer uitgebreide collectie lampen aan. Bent u op zoek naar moderne verlichting of juist een klassieke lamp? Gaat de voorkeur uit naar ledverlichting of past een sfeervolle plafondlamp het beste in uw interieur? Bij EVI Verlichting is het allemaal te vinden.

Ruim en betaalbaar assortiment
Bij EVI Verlichting kan de klant dus terecht voor mooie lampen in alle prijsklassen, voor elk budget. Er zijn lampen van het designmerk By Eve, maar ook lampen van het populaire merk Highlight. Daarnaast is EVI onder meer dealer van merken als Villaflor, Freelight, Steinhauer en Masterlight.

Lichtadvies op maat
Wanneer u de juiste sfeer wilt creëren in huis of kantoor omdat u, samen met collega’s, plezierig wilt kunnen werken, dan heeft u misschien behoefte aan professioneel lichtadvies. Ook daarvoor bent u bij EVI Verlichting aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak met een specialist voor een passend advies op maat.

Lampen online
Behalve de fysieke winkel heeft EVI Verlichting ook een eigen webshop: Lampenhuis.nl. Hier vindt u een enorm assortiment aan lampen. Ongeacht smaak, budget of stijl, via Lampenhuis.nl is de kans groot dat u slaagt in de zoektocht naar een mooie hang-, wand-, vloer- of leeslamp.

Tiffany lampen
Alle lampen van het populaire merk Tiffany zijn uniek door het specifieke kleurgebruik en de selectie van het glas. Wanneer u op zoek bent naar zo’n originele Tiffany lamp, neem dan eens een kijkje op de webshop tiffanylampenhuis.nl. Deze biedt een uitgebreide collectie lampen, windlichten en glaspanelen.

EVI Verlichting is gevestigd aan Wierdensestraat 52 in Rijssen. Voor meer informatie, telefoon 0548-512295, e-mail info@eviverlichting.nl en website www.eviverlichting.nl