Stedendriehoek

Tuin van de toekomst

DEVENTER – Als het mooier weer wordt, duiken we massaal de tuin. Snoeien, grasmaaien, planten poten, maar misschien ook wel een mooi stuk bestrating onder je gloednieuwe tuinset. Maar ja, hoe weet je wat mooi staat in je tuin? Inbeelden op basis van voorbeelden in de showroom is best moeilijk. Tuinmani is dan ook blij dat ze bij de eerste Excluton VR-Expercience dealers van Nederland behoren, want in de Virtual Reality Experience komt je tuin tot leven.

Zet de VR-bril op, kies een tuin, kijk rond, bekijk de tuin vanuit verschillende hoeken en ervaar sierbestrating naar keuze van dichtbij. Zo zie je bijvoorbeeld de tegels onder je ‘real-time’ veranderen. “Je krijgt zo echt het gevoel alsof je in jouw droomtuin staat”, vertelt Ronald van Tuinmani. “Wij bieden keuze uit een aantal Virtual Reality tuinen en opritten. Dat in verschillende tuinstijlen en in verschillende omvang van tuinen. Binnen deze tuinen kun je het gehele Excluton assortiment toepassen met verschillende formaten, kleuren en legverbanden. Met deze technologie kun je veel makkelijker je droomtuin realiseren!”

Alles voor de tuin, van bestelling tot plaatsing

Tuinmani zorgt al meer dan 20 jaar voor oplossingen in tuinen. Denk aan veranda’s, schuttingen, sierbestrating, tuinhuizen en diverse tuinartikelen en tuinmaterialen. Of je een standaard iets zoekt, of maatwerk; het team denkt altijd mee om de meest geschikte oplossing te bedenken.

Meer informatie en contact

Wil je meer weten over de VR Experience? Breng dan een bezoek aan de showroom van Tuinmani aan Revalstraat 7. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van de RIVM. Wil je liever alleen winkelen? Dat kan. Dan wordt er een afspraak gemaakt. www.tuinmani.nl, telefoon: 0570-590712.