Stedendriehoek

Trainingskamp met Go Ahead Eagles

TWELLO – In de eerste week van de basisschoolvakantie wordt een Go Ahead Eagles Soccer Camp bij SV Voorwaarts in Twello gehouden. Op maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 juli kunnen jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot 15 jaar drie dagen trainen onder professionele begeleiding van opgeleide en gecertificeerde trainers.

Tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps gaan voetbal- en spelplezier hand in hand. Alle deelnemers worden ingedeeld op leeftijd en niveau; daarnaast is het altijd mogelijk om bij vriendjes of vriendinnetjes ingedeeld te worden. Het vernieuwde programma van de Go Ahead Eagles Soccer Camps zorgt ervoor dat kinderen in de leeftijdscategorie 6 tot 10 jaar en 11 tot 15 jaar een gevarieerd en uitdagend programma krijgen aangeboden. Het programma is dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur.

Naast het voetbalprogramma zijn er verschillende animatie-activiteiten voor de deelnemers. Zo komen er twee eerste-elftalspelers van Go Ahead Eagles langs waar de jonge deelnemers al hun vragen aan kunnen stellen. Bij de oudste groepen geven de spelers juist voetbaltips en scoren alle deelnemers uiteraard een mooie foto en handtekening. Ook is een vernieuwde Go Ahead Eagles Quiz voor de jeugd niet weg te denken uit het programma.

Naast veel voetbalplezier, tips en (individuele) aandacht ontvangen alle deelnemers: een Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue, een kans op mooie prijzen, een deelnemerscertificaat, iedere dag een gezonde lunch, tussendoortjes en meerdere malen drinken. Bovendien maken de deelnemers kans om gescout te worden voor de voetbalopleiding van Go Ahead Eagles.

De kosten voor een driedaags Go Ahead Eagles Soccer Camp bedragen €129,-. Aanmelden voor het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij SV Voorwaarts is mogelijk via de website www.ga-eagles.nl/soccercamps . Hier vindt men tevens meer informatie over de dagen en overige Soccer Camps in de zomervakantie: 24, 25 en 26 juli bij SV Schalkhaar en 22, 23 en 24 augustus bij Sportclub Deventer. Voor vragen kan men mailen naar soccercamps@ga-eagles.nl