Stedendriehoek

Tips van de VVV Deventer | Wandelroute langs galeries en winkeltjes

Wandel door de pittoreske binnenstad van Deventer en struin lekker rond door de smalle straten. De stad heeft een groot aanbod van bijzondere, grappige, mooie en unieke winkels en galeries. Bij de VVV-winkel op Brink 89 is de ‘wandelroute langs galeries en unieke winkeltjes’ verkrijgbaar. Hierin tref je ruim 75 kleinschalige winkeltjes aan. Allen voldoen aan de criteria uniek en bijzonder. Meer informatie: www.deventer.info/winkelen

Galerie DNA

Sinds een maand heeft Galerie DNA een nieuwe expositie waarmee de natuur naar binnen wordt gehaald. De kunst uit de expositie is gemaakt door Wil Bijker en Johannah de Vries.

De expositie is tot 19 mei te bewonderen. Iedereen kan hiervoor een afspraak maken. Deze expositie maakt ook deel uit van een nieuwe kunstroute langs drie galeries in het Deventer Bergkwartier. Met één reservering via www.djanmulderij.nl is het mogelijk om langs alle drie de galeries te gaan.

De Stadswandeling 0570

In veel steden is ‘De Stadswandeling’ al een heus begrip. Sinds vorige maand is deze wandeling ook in Deventer te doen. Voor €3,50 per persoon krijg je een route (PDF) met weetjes, vragen en opdrachten over Deventer. Ook zijn er speciale acties bij de deelnemende horecabedrijven in het centrum van de stad. Inschrijven voor deze Stadswandeling 0570 kan via Instagram: @destadswandeling0570 of via de website www.destadswandeling.com.

Verslingerd aan Salland Magazine 2021

Het Verslingerd aan Salland Magazine is rijk geïllustreerd en boordevol overnachtingsmogelijkheden, tips waar te eten en te drinken, buitensporten, leuke activiteiten, cultuur, evenementen en nog veel meer toeristische informatie. Het magazine is op te halen bij de VVV-winkel op Brink 89 in Deventer.

Openingstijden van de VVV-winkel in Deventer: zondag en maandag van 11.00 tot 16.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.