Stedendriehoek

Stressvrij de zomer tegemoet? Maak kennis met mindfulness in Deventer.

Neemt de drukte van alledag jou ook in beslag? Voel je je soms gestresst? Heb je het gevoel alle ballen in de lucht te moeten houden? Zou je meer in het moment willen leven?

Heb je al vaker gehoord van mindfulness, maar weet je niet precies wat het inhoudt?

Dan is deze gratis training perfect voor jou!

De training kennismaken met mindfulness is bedoeld voor volwassenen met klachten van stress, spanning, somberheid, piekeren, niet lekker in je vel zitten, concentratieproblemen en/of gejaagdheid.

Tijdens de training maak je kennis met mindfulness en leer je hoe het je kan helpen om spanning te verminderen en meer met je aandacht aanwezig te zijn in het hier en nu. Behalve het verminderen van stress, kan mindfulness ook leiden tot een hogere kwaliteit van leven en het gevoel meer grip op je leven te hebben.

Tijdens de training leer je omgaan met stress, piekergedachten en irritaties. Je leert meer afstand te nemen van deze gedachten en gevoelens en je aandacht te sturen, waardoor je meer bewust kunt reageren en ontspanning zult ervaren. Ook leer je meer in het hier en nu te leven. Dit kan voorkomen dat je overbelast raakt.

Ervaringen van deelnemers:

“Ik ben me er van bewust geworden, hoe ik me kan focussen op wat belangrijk voor mij is en kan hoofd- en bijzaken beter scheiden.” Ik weet nu hoe ik meer ‘in aandacht aanwezig kan zijn’ of daar naar terug kan keren”

Praktische informatie:

Wanneer:        Vrijdag 12, 19, 26 april en 17 mei 2024

Hoe laat:          10.00 – 12.00 uur

Waar: Pikeursbaan 3, Deventer

Kosten:             Gratis voor inwoners van de gemeente Deventer

Informatie en aanmelden kan via de website www.impluz.nl zoek op ‘Kennis’. Of direct via www.impluz.nl/training/kennismaken-met-mindfulness. Voor vragen bel: 0570-604900 of mail: info@impluz.nl

Impluz Preventie ontwikkelt programma’s en geeft (preventie-)trainingen en cursussen om positieve gezondheid en welzijn in brede zin te bevorderen. Of je je nou als volwassene wilt ontwikkelen, op zoek bent naar meer balans of dat je een cursus voor je kind of juist voor je medewerkers zoekt; al ons aanbod richt zich op het vergroten van de veerkracht om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen in het dagelijks leven.