Stedendriehoek

Sprookjesmusical voor volwassenen

DEVENTER – Na Broadway en West End is de meeslepende en oorstrelende hitmusical Into The Woods sinds begin 2017 te zien in de Nederlandse theaters. Zaterdag 4 maart om 20.00 uur komt het gezelschap naar de Grote Zaal van de Deventer Schouwburg.

Into The Woods wordt vertolkt door een topcast, met Elise Schaap, Paul Groot, René van Kooten, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps, Lone van Roosendaal, Jeremy Baker, Laus Steenbeeke, Guido Spek, Esther Floor, Mirjam De Rooij en Roosmarijn van Bohemen. Deze sprookjesmusical voor volwassenen wordt muzikaal begeleid door een groots 15-koppig orkest onder leiding van Jeroen Sleyfer. Gijs de Lange tekent voor de regie en Jeremy Baker voor vertaling.
Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en diens kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze de onwaarschijnlijke spil te vormen in de beroemde sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar wat is de prijs voor het Lang en Gelukkig waar iedereen op hoopt? En zijn heksen, wolven en reuzen wel de grootste bedreiging voor je geluk?
Voor kaartverkoop, telefoon 0570-683500 en website www.deventerschouwburg.nl