Stedendriehoek

Sporters geëerd tijdens Deventer Sportverkiezing

DEVENTER – Sporters uit Deventer worden tijdens de Deventer Sportverkiezing op vrijdagavond 3 februari geëerd voor de prestaties die zij afgelopen jaar hebben geleverd. Wekenlang is er gestemd door meer dan duizend mensen op hun favoriete sporters. In totaal wordt er naast de sportstimuleringsprijs en de prijs voor de sportvereniging van het jaar in zes categorieën prijzen uitgedeeld.

De verschillende categorieën waarbinnen winnaars aanstaande vrijdagavond worden gehuldigd in de Deventer Schouwburg zijn sportman, sportvrouw, sporttalent, sporter met een beperking, sportploeg en sportfoto van het jaar. De prestaties die zijn geleverd tussen 1 december 2015 en 30 november 2016 zijn van belang voor het winnen van een prijs.

EK vrouwenvoetbal
Het programma wordt geleidt door NOS-presentator Maarten Tip, de vaste stem van de Sportverkiezing van de afgelopen jaren. Er is speciale aandacht voor het EK vrouwenvoetbal, dat dit jaar voor het eerst in Nederland wordt gehouden. Deventer is één van de zeven speelsteden. In de aanloop naar dit toernooi, dat in juli plaatsvindt, zijn er tal van (voetbal)activiteiten, waarvan de Deventer Sportverkiezing er een van is. Voetbalverenigingen uit de regio zijn uitgenodigd voor het evenement.

Toegang gratis
Het sportieve programma bevat tevens spetterende optredens van rapper Dizo, singer-songwriter Paul Sinha en dansgroep All The Above. U bent van harte welkom op dit sfeervolle sportfeest van Deventer. De toegang is gratis. Het programma start om 20.00 uur. Ontvangst vanaf 19.30 uur. Vol = vol!

Stemmen kan nog! Stem en vind alle informatie op: www.deventersportverkiezing.nl.