Sport

Verbintenis Willum Willumsson verlengd tot medio 2026

Willum Willumsson heeft zijn contract bij Go Ahead Eagles met twee jaar verlengd. De IJslandse aanvaller zette zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot medio 2026 aan Go Ahead Eagles verbindt. In het bijzijn van Willumsson werd zijn contractverlenging bekend gemaakt tijdens de supportersavond die vanavond plaatsvindt in de Van Wijnen Lounge.

Willumsson maakte een jaar geleden de overstap van BATE Borisov naar Go Ahead Eagles. In zijn eerste seizoen in Deventer kwam de 24-jarige IJslander afgelopen voetbaljaargang tot 27 competitiewedstrijden, waarin hij acht keer doel trof. “De club, de supporters, de mensen rond de club; iedereen heeft me echt geweldig ontvangen toen ik vorig jaar de overstap naar Go Ahead Eagles maakte”, zegt Willumsson. “Ik houd ervan om voor deze club en deze supporters te spelen. Daarnaast denk ik dat ik mijn kwaliteiten en manier van spelen verder kan ontwikkelen bij Go Ahead Eagles.”

“Onze belangrijkste taak tijdens de huidige transferwindow is om de huidige groep zoveel mogelijk intact te houden”, geeft technisch manager Paul Bosvelt aan. “Met zijn creativiteit en scorend vermogen heeft Willum afgelopen seizoen een bepalende rol gehad binnen ons team. Met het verlengen van zijn contract hebben we dan ook een belangrijke speler kunnen behouden.”