Sport

Uniek inkijkje in stadion en historie Go Ahead Eagles

Altijd al eens de ‘verborgen plekken’ van De Adelaarshorst willen bekijken? De ‘Inside Go Ahead Eagles Tour’ biedt de mogelijkheid om op een unieke wijze een inkijkje te krijgen in het stadion en de historie van Go Ahead Eagles.

Tijdens de Inside Go Ahead Eagles Tour zal een gids vertellen over de rijke clubgeschiedenis en het verhaal met diverse anekdotes omkleden. De duur van de stadiontour is standaard circa anderhalf uur. Tijdens de rondleiding worden in en rond het stadion diverse ruimtes bezocht, zoals de Hoofdtribune, de diverse Business Lounges, het uitvak, de Memorial Garden, de persruimte en de Fanstore. Afhankelijk van het trainings- en wedstrijdschema van de eerste selectie van Go Ahead Eagles is ook een kijkje in de catacomben van het stadion optioneel.

Arrangementen

Er zijn twee mogelijkheden om deel te nemen aan een Inside Go Ahead Eagles Tour:

Arrangement 1: Vooraf vastgestelde data voor individuen en groepen (totaal aantal deelnemers: maximaal 30 personen).

Arrangement 2: Nader vast te stellen data voor specifieke verzoeken. Hierbij valt te denken aan personen/groepen die de rondleiding willen combineren met het bezoeken van een wedstrijd, een lunch/diner, een bustour door de regio in de spelersbus en/of een stadswandeling door Hanzestad Deventer. Ook is het een optie om een oud-speler te laten vertellen over zijn tijd bij Go Ahead (Eagles). Er bestaat tevens de mogelijkheid om de tour af te sluiten met het spel ‘Petje op, petje af’, waarbij aan de hand van diverse vragen over het heden en verleden van Go Ahead (Eagles) uiteindelijk een winnaar overblijft die een leuke prijs ontvangt.

Data en tarieven

Alle rondleidingen starten bij de hoofdingang van stadion De Adelaarshorst (Vetkampstraat 1, Deventer). Bij het oprijden van het parkeerterrein van De Adelaarshorst is de hoofdingang te vinden aan de rechterkant (net voorbij gebouw Larenstein). Deelnemers aan een Inside Go Ahead Eagles Tour worden verzocht om zich tien minuten voor aanvang van een rondleiding te melden bij de hoofdingang. Zie voor data en tarieven: www.ga-eagles.nl/inside-go-ahead-eagles-tours-ook-in-2024-weer-op-het-programma/