Sport

Sporters slaan handen ineen voor verenigingen

Veel ondernemingen hebben het zwaar in deze bijzondere tijd. Zo ook sportclubs. Om elkaar een steuntje in de rug te bieden, hebben Fit for Life Sports, Sportbedrijf Deventer en de Deventer sportverenigingen de handen ineen geslagen om mensen aan het sporten te krijgen en op die manier ook nog de clubkas wat te spekken.

Gewoonlijk werken sportverenigingen vaak al met lage contributietarieven en nu de sportkantines ook nog dicht zijn, betekent dit dat de geldkraan vrijwel dicht is. Teamsporten boven de 18 jaar zijn op dit moment niet toegestaan door de coronamaatregelen en dat betekent lege sportvelden, lege sportzalen en lege kantines (die al langer gesloten zijn).

Fit for Life Sports heeft het Deventer Sportbedrijf benaderd om een win-winsituatie te creëren. Teamsporters die op dit moment niet terecht kunnen bij hun sportclub, kunnen bij Fit for Life Sports met een fikse korting terecht, waarbij ook nog eens 20 euro per aangemeld lid naar de clubkas van de sportvereniging gaat. Het Deventer Sportbedrijf heeft hiervoor contact gezocht met alle – meer dan 100 – sportverenigingen in Deventer om hen te betrekken in deze actie. Wie meer wil weten over de sportactie, kan een kijkje nemen op www.fitforlifesports.nl