Sport

Sponsort u mee voor KiKa?

DEVENTER – “Wij zijn team Deventer en de Komende tijd trainen wij hard voor Run for Kika Estafette. Wij lopen in drie dagen met ons team van Groningen naar het Prinses Maxima Centrum in Utrecht om geld op te halen voor Kika; een organisatie die ons erg aan het hart gaat.”

Kika (Stichting Kinderen Kankervrij) is opgericht in 2002 met als doel, de genezingskans voor kinderen met kanker te verhogen van 75% nu naar 95%. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.
“Als team van vier lopers en twee begeleiders zoeken wij op dit moment bedrijven die ons team wil sponsoren, want samen kunnen we het verschil maken voor kinderen met kanker! Uiteraard bieden wij leuke tegenprestaties. We kunnen bijvoorbeeld lopen in ‘bedrijfs-loopkleding’ en plaatsen in elk geval het logo op onze weblog, en op sociale netwerken van Kika. Ook is het leuk voor bedrijven uit Deventer dat de looproute op zaterdag 2 september door Deventer loopt en wij via Colmschate naar de Wilheminabrug lopen en daar dan Deventer weer verlaten.
Mensen die willen sponsoren, kunnen voor informatie terecht op de weblog www.kikateamdeventer.nl, of contact opnemen met Ruud Odijk, ruudodijk@home.nl