Sport

Soccer Camp bij ABS: jouw voetbalherfst kleurt rood-geel!

Wat zijn dé typische herfstkleuren? Precies: rood en geel! Reden genoeg om in de herfstvakantie aan te sluiten bij het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij ABS in Bathmen.

Het Soccer Camp bij ABS vindt op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 oktober plaats. In een ongedwongen en gezellige voetbalsfeer leren jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar dagelijks van 8.30 tot 14.30 uur allerlei nieuwe schijn- en passeerbewegingen. Vervolgens brengen de deelnemende kinderen alle aangeleerde skills in de praktijk tijdens verschillende kleine partijvormen. Drie dagen plezier staan tijdens het Go Ahead Eagles Soccer Camp voorop. De kosten van deelname zijn €159,-.

Zijn rood en geel (en paars) ook jouw favoriete kleuren? Via go-ahead-eagles.soccer-camps.nl kun je jezelf inschrijven en/of meer informatie vinden over het Go Ahead Eagles Soccer Camp bij ABS in Bathmen. Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar soccercamps@ga-eagles.nl.

Wat kunnen deelnemers verwachten?

  • Een vernieuwd, paarskleurig Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue (shirt, broek, kousen)
  • Skill Games uit FIFA 22 op het veld
  • Nieuw: speciale toernooidag
  • Kans om gescout te worden door de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding
  • Gezonde tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van gekwalificeerde trainers
  • Een Go Ahead Eagles Soccer Camps-medaille

Ongeslagen ‘thuisscore’ voor jeugdteams in Twello

Uit en thuis was zaterdag een wereld van verschil voor de jeugdteams van Go Ahead Eagles. Waar de rood-gele talenten op vreemde bodem puntloos bleven, daar stapten Onder-14, Onder-15 en Onder-16 op sportpark Zuiderlaan in Twello ongeslagen het veld af.

O13
Go Ahead Eagles Onder-13 weerde zich kranig in het duel met Ajax O13-2. In Amsterdam ging het jongste jeugdteam van Go Ahead Eagles zelfs met een 0-1 voorsprong rusten door een doelpunt van Sven Berkhoff. In de tweede helft zorgden drie treffers van de hoofdstedelingen echter alsnog voor een 3-1 zege voor Ajax O13-2, dat eerder dit seizoen in het bekertoernooi ook al met 0-5 te sterk was voor het team van O13-trainer Martijn Jongbloed.

O14
Op sportpark Zuiderlaan in Twello stond voor Go Ahead Eagles Onder-14 een competitiewedstrijd tegen Almere City FC O14 op het programma. Na een doelpuntloze eerste helft kwamen de Flevolanders in de tweede helft op een 0-2 voorsprong. Go Ahead Eagles O14 toonde echter veerkracht en kwam via treffers van Jayden Jankie en Junior Bosman (strafschop) alsnog langszij: 2-2.

O15
Ook Go Ahead Eagles Onder-15 had te maken met een tegenstander uit de westelijke randstad. In Twello won het team van O15-trainer Jip Ellenbroek met 2-1 van AFC O15. Rami Gtari zette Go Ahead Eagles O15 op voorsprong, waarna de Amsterdammers langszij kwamen. Eser Gürbüz kroonde zich tot matchwinner door de winnende treffer op zijn naam te zetten.

O18
Een overwinning zat er zaterdag niet in voor Go Ahead Eagles Onder-18. Op bezoek bij FC Den Bosch O18 keken de mannen van trainer Tristan Berghuis al in de rust tegen een 3-0 achterstand aan. In de tweede helft scoorde ook Go Ahead Eagles O18 via Mats Klein Poelhuis (3-1), waarna de Bosschenaren de marge weer vergrootten tot drie (4-1). Na doelpunten van Bruno van den Dungen, de Brabantse gastheer en opnieuw Van den Dungen werd het uiteindelijk 5-3 in de provinciehoofdstad van Noord-Brabant.

O16
Een 3-0 ruststand stond er ook op het scorebord in Twello, waar Go Ahead Eagles O16 via twee doelpunten van Nesher Meulenbroek en één treffer van Yesser Abdelkamel op voorsprong was gekomen tegen Fortuna Sittard O16. Daar bleef het niet bij, want ook na rust slaagde Meulenbroek er opnieuw in om doel te treffen, evenals Cem Eroglu, waardoor de eindstand werd bepaald op 5-0.